חומרי גלם לאפייה שיעלו את העוגות שלכם לשלב חדש ומשודרג

You are currently viewing חומרי גלם לאפייה שיעלו את העוגות שלכם לשלב חדש ומשודרג

אפיה היא אחת המיומנויות המורכבות ביותר של הכנת אוכל. אם בבישול רגיל אפשר לאלתר, להחליף חומר גלם אחד באחר או אפילו לשנות כמויות, באפיה הדבר שונה. כאן יש להיצמד להוראות ההכנה הקבועות ולהקפיד על יחסים נכונים. מחסור באחד הרכיבים או עודף בו יכולים להביא לכישלון של המאפה או העוגה כולה. אחד הסודות לאפיה מוצלחת הוא שימוש בחומרי גלם משובחים והכי חשוב – מתאימים לאפיה ולמאפה אותו תרצו להכין. קיימים גם חומרי גלם המהווים שדרוג על החומרים המסורתיים והמוכרים. על כל אלו נספר לכם במאמר הזה. אם גם אתם נהנים לאפות, המשיכו לקרוא.

אפיה מתחילה בחומרי הגלם

כל מתכון אפיה שלא תיקחו מתחיל ברשימת המוצרים והמצרכים שצריך להכין. בשביל להצליח עם המתכון, יש לדאוג לחומרי גלם נכונים. מה שלא מצוין לעיתים קרובות במתכונים הוא שיש סוגים שונים של איכות כאשר מדובר בחומרי גלם לאפיה. ניתן למצוא חומרי גלם איכותיים באתר פינוקים אשר יבטיחו לכם לא רק התאמה למתכון, אלא גם טריות, טעם נהדר והקפדה על סטנדרטים גבוהים של ייצור, אחסנה ושיווק המבטיחים לכם את הרכיבים הכי טובים שתוכלו לרכוש. בואו נעבור לחומרי הגלם עצמם ונראה מה היתרונות שלהם:

ממרח חמאת בוטנים

זהו אחד הממרחים האהובים בארצות הברית שם אוכלים אותו ממש על פרוסת לחם. הממרח מכיל מחית המיוצרת מבוטנים ויש לו טעם מאד אופייני ומיוחד. ניתן להכין ממנו או לשלב אותו בעוגות שונות ובכך לשדרג את הטעם ולתת להם 'טוויסט' מעניין. למשל בעוגות שיש או אפילו בעוגיות שוקולד צ'יפס.

ממרח בטעם שוקולד אגוזים חלבי

זהו ממרח איתו ניתן לאפות מאפים נהדרים לקפה של הבוקר (שאותו מומלץ לשתות אחרי שמצחצחים שיניים ולא על בטן ריקה). אפשר לשלב אותו בכל מיני קרואסונים או עוגיות שונות: הוסיפו מלמעלה שברי אגוזים מסוגים שונים והגישו מאפה אגוזים מושלם.

ממרח קוקוס קלוי

קוקוס הוא טעם שניתן להוסיף למאפים רבים בכדי לתת להם טעם נוסף ושונה. ניתן להוסיף אותו לעוגות או עוגיות ואפילו לשלב אותו כרכיב הטעם המרכזי.

צבעי ג'ל

אלו צבעים איתם ניתן לקשט עוגה וממש להפוך אותה ליצירת אמנות משל עצמה. הצבעים הללו הם מושלמים לעוגת יום ההולדת של הילדים… ואולי גם של המבוגרים? למה לא? עוגות צבעוניות הן תמיד משמחות את הלב.

בצק סוכר

זהו השלב הבא בקישוט העוגה. לאחר שפיתחתם מיומנויות ציור על עוגות יום ההולדת, עכשיו מגיע שלב הפיסול. בצקי הסוכר מגיעים בשלל צבעים: כחול, צהוב, ירוק וכו'. תוכלו ליצור מהם לבבות, מכוניות, דמויות וכל דבר העולה בראשכם. כמו כן, ניתן להזמין עיטורים מוכנים שנראים מדהים כגון: שלט גיימר, ג'ירפה, מכונית כיבוי אש – אותם תוכלו לשלב ישירות על העוגה שתכינו.

סירופ סילאן

זהו סירופ העשוי מתמרים. יש לו טעם מתוק ועדין השומר על הטעם הטבעי של הפרי המוכר. את הסילאן תוכלו לשלב בעוגיות נימוחות שונות בסגנון מרוקאי או אפילו במאפים כגון עוגת שיש.

תמציות טעם

לעיתים אנחנו רוצים להוסיף טעמים שונים למאפים שאנחנו מכינים. הדרך הכי פשוטה לעשות זאת היא פשוט לרכוש תמצית ולבחור מהמגוון העצום של טעמים: וניל, תות שדה, ענבים, תפוח ואפילו קפוצ'ינו, אננס או בזוקה!

 

האתר של פינוקים מציע לנו, קהילת האופים, מגוון אדיר של חומרי גלם חדשים להתנסות וליצור איתם. מומלץ לגשת לקטגורית המבצעים – כך תוכלו לגלות מוצרים חדשים שלא הכרתם והכל במחירים נמוכים תוך שמירה על איכות.