ברחבי הרשת ניתן לאתר בקלות מגוון עצום של טיפים לטובת שמירה על שיניים לבנות. כדי לעשות סדר, בחרנו להציג לכם את חמשת הטיפים הטובים ביותר – כך שתוכלו לשמור על חיוך של מיליון דולר.
חיוך מושלם – כל אחד יכול (עם קצת עזרה מאיתנו)
עלייתן של הרשתות החברתיות כמו גם ההבנה כי לחיוך שלנו יש משמעות אדירה מבחינת הדימוי והביטחון העצמי הובילו לא מעט אנשים לחשיבה מחודשת בנוגע לשמירה על שיניים לבנות. למעשה, כל אחד ואחת מאיתנו יכולים לסגל הרגלים חדשים אשר באמצעותם ניתן יהיה לשמור על מראה רענן ונקי, כל זאת באופן קל ופשוט. כיצד תוכלו לעשות זאת? באתר של דנט קליניקס תוכלו למצוא טיפים מצוינים וליישם אותם בבית, כמו גם לעבור על הטיפים הבאים:
צחצוח בתדירות גבוהה ולאחר הדרכה מצד השיננית
למרות שפעולת הצחצוח היא פעולה בסיסית שכל אחד מאיתנו מבצע, לא מעט נוטים שלא לבצע את פעולת הצחצוח בצורה נכונה ועושים טעויות, ובכך פוגעים בחניכיים. מומלץ לקבוע פגישה עם השיננית לצורך ניקוי של השיניים באופן מקצועי אחת לתקופה (אם אתם סובלים מעששת נדרש להתייצב לפחות פעם בשלושה חודשיים) ולעבור הדרכה לגבי צחצוח שיניים. הזמן הרצוי לצחצוח הוא כ 2-3 דק' כאשר הפעולה של הצחצוח צריכה להתבצע באופן מעגלי ולא ישר כפי שרבים עושים. נוסף לכך, השתמשו במשחת שיניים מלבינה – אותה ניתן לרכוש בכל רשתות הפארם.
לא למשחות ביתיות
אחת הטעויות הבולטות בתחום של הלבנה היא ללא ספק שימוש בסודה לשתייה. מדובר בחומר פעיל שיכול להרוס את מבנה השן, ועל כן הקפידו לבצע את ההלבנה באמצעות משחה ייעודית או ערכה – ולא באמצעות חומרים שיכולים לגרום ליותר נזק מתועלת.
הימנעות מעישון ושתייה ממותקת
עישון מהווה את אחד הגורמים הבולטים להצהבה של השיניים, ובשילוב של שתייה ממותקת – מדובר במתכון לשיניים צהובות, גם אם תקפידו על צחצוח ושימוש במשחה מלבינה. נוסף לכך, יין כמו גם קפה מכתימים את השיניים ולכן עדיף להפחית עד כמה שאפשר, בשל העובדה כי מדובר בחומרים מכתימים.
ערכת הלבנה ביתית
דרך רופא השיניים ניתן לקבל ערכה להלבנה המורכבת מסד אותו מרכיבים בלילה או כשעתיים עד שלוש ביום. מדובר בסד המותאם למבנה הלסת והשיניים והוא מכיל משחת הלבנה, כאשר ניתן לצפות לתוצאות טובות לאחר פרק זמן קצר של שבועיים-שלושה.
בדיקת שיניים לפני הלבנה
במידה ובחרתם לבצע הלבנה אצל רופא השיניים, הקפידו לבצע בדיקה מקיפה של השיניים בכדי לבדוק האם יש חורים. חומרי ההלבנה עלולים להיכנס לתוך החורים בשן ובהתאם לכך להרוס את מבנה האמייל, ועל כן חלק בלתי נפרד מההכנות לקראת ההלבנה כוללות בין היתר צילום של השיניים ובהתאם לכך בניית תוכנית טיפול לפני הלבנה.