טעים ומשביע: מה אוכלים עם פסטרמה?

You are currently viewing טעים ומשביע: מה אוכלים עם פסטרמה?

אם אתם מחפשים רעיון למאכל זמין, מהיר פשוט וטעים – המאמר הזה הוא בדיוק בשבילכם. כתבנו אותו לאחר שנוכחנו  לראות שתמיד כאשר בא לנו משהו טעים ומשביע – פסטרמה היא התשובה והפתרון. יש כל כך הרבה דברים שניתן לאכול ביחד עם פסטרמה, עד שהיא נהיית מאכל מאד מגוון אשר יכול להתאים לכל טעם ולכל אדם. חשוב לרכוש פסטרמה איכותית ואנחנו מבטיחים לגעת גם בנקודה הזאת ולהמליץ מניסיוננו בתחום.

פסטרמה – מה אפשר לשלב יחד איתה?

כאשר רוכשים פסטרמה, לא תמיד יש לנו רעיון מה להכין איתה. רבים פשוט שמים אותה כמו שהיא על לחם, וחבל כי היא יכולה להיות מאכל מאד טעים. מהניסיון שלנו, הפסטרמה הכי איכותית היא של זוגלובק. זוהי חברה ותיקה עם מוניטין של איכות שמאד חשוב בתחום המזון. אם תרצו עוד רעיונות לגבי הכנה של מאכלים אשר מבוססים על פסטרמה, אתר זוגלובק ייתן המון אופציות אשר יתאימו לכל חך. אנחנו כאן נשתף אתכם מה אנחנו באופן אישי אוהבים להכין מפסטרמה. בואו נתחיל.

לחמניית 'המבורגר פסטרמה'

אחד המאכלים שתמיד כולם אוהבים לאכול הוא סנדוויץ' אשר מזכיר לחמנייה עם המבורגר רק שבמקום המבורגר אנחנו שמים כמה שכבות טובות של פסטרמה משובחת. אנחנו בונים את המנה הזו עם לחמניות המבורגר אפויות קלות או אפילו בטוסטר. לאחר מכן אנחנו מורחים קטשופ איכותי, מעט חרדל וגם רוטב ברביקיו. אם המנה מיועדת למבוגרים, אנחנו אוהבים להוסיף צ'ילי חריף או אפילו טבסקו. לא לשכוח את הירק, הוא משתלב נהדר במנה. מה שתמיד נכנס אצלנו זה חסה, עגבניות ובצל סגול חתוך דק דק. ניתן להוסיף גם רצועות פלפל אדום או אפילו מלפפון חמוץ. זוהי מנה שתתאים לארוחת צוהריים טובה, ותתארים אפילו לאירוע או מסיבה. את המנה אנחנו מגישים לפעמים עם צ'יפס בצד, ממש כמו המבורגר אמיתי רק יותר טעים, יותר משביע ויותר מזין.

טעים ומשביע: מה אוכלים עם פסטרמה?

קרואסון ארוחת בוקר

פסטרמה יכולה לשמש בתור מרכיב נהדר בארוחת בוקר. תוכלו להשתמש בקרואסון מוכן לאפיה עצמית או כזה אשר רוכשים טרי ממאפיה. אנחנו חוצים אותו ובמקביל כבר מטגנים ביצת עין. את הקרואסון החצוי אנחנו מורחים במעט חרדל דיז'ון ועליו מפזרים בצל ירוק קצוץ. מי שאוהב, יכול להוסיף צנונית או מלפפון חמוץ. כאשר הביצה מוכנה, היא מתווספת לחגיגה. אנחנו מוסיפים מעט פלפל שחור גרוס גס ופשוט אוכלים כמו שזה. ניתן להכין את אותה המנה עם חלה טרייה אשר עברה בטוסטר.

סנדוויץ' טיולים

זהו הסנדוויץ' האהוב והרגיל שלנו כמעט בכל טיול. אנחנו לוקחים לחמנייה עם סומסום וחוצים אותה לשניים. בדרך כלל אנחנו מכינים שתי גרסאות, האחת עם פסטרמה הודו רגילה והשנייה למבוגרים עם פסטרמה מעושנת. את המעושנת אנחנו מוסיפים ללחמנייה ביחד עם חריף כלשהו, בצל, ומעט אבוקדו. לילדים אנחנו מכינים עם חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ חתוך לפרוסות ארוכות. את הסנדוויצ'ים הללו חשוב לסגור היטב. אנחנו ממליצים על עטיפה בנייר סופג ולאחר מכן ניילון נצמד. כך אתם משאירים את הכריך יבש ומוכן לאכילה כאשר הנייר הסופג יכול לשמש כמפית.

לבסוף, ניתן לכם רעיון שאותו תוכלו לפתח לבדכם, כראות עיניכם. תוכלו לקחת באגט ארוך ולהשתמש בפסטרמה ועוד רכיבים שונים בכדי ליצור כריך ענק. את הכריך הזה אפשר לאכול באופן משפחתי. ברגע שמסיימים להכין אותו, חותכים לחלקים ואוכלים. שימו לב שהכריך יכול להשתנות מבחינת ההרכב שלו. כלומר, הוא לא חייב להיות זהה לכל אורכו. מה שהופך אותו למעניין ומפתיע! שיהיה בתיאבון!